KBBA9

Ahad, 13 Julai 2014

Akhirnya!!


As salam... sua sue kemoning! Nama aku Syed Alwi..tapi sebab nama ni pemes sangat korang panggil la aku Awi jek.. Awi bukan penyanyi ye..ni Awi melukis punyaa. Julai 2014.. berjaya gak aku paksa diri aku berblog. setelah sekian lama aku peram idea nak berblog ni bertahun-tahun! dari keje sampai la sambung study balik.

Terima kasih kat kengkawan aku yang bagi semangat suruh buat blog ni. Bleh la aku tunjuk bakat menconteng aku kat level yang tinggi lagi..muahahaha (cehh..) Aku nak ucap terima kacehh gak kat Abang Ben Ashaari (alaa... blogger http://www.benashaari.com/ tuu..) sebab berjaya bagi aku serap aura blogger dia kat aku skit(skit je..mane bleh lawan dia..lengan dia pn dah besar kaki aku!)

So ni je la kot aku dapat bebel. Next post nanti korang leh la baca and kenal lebih lagi pasal aku. takat ni simple simon je la ekk... k..selamat berpuasa geng.

Arini tak de apa nak share... just contengan aku buat tah bila aku pun dah lupa. Yang penting blog ni tak kosong! hehehe..


26 ulasan:

  1. wahhhhhhh selamat ber blog. mohon update komik sehari 30. hahahhhhahhha

    -ruby.my-

    BalasPadam
  2. Syabas Awie..walau kita, aku dgn ko jarang borak santai di KBBA, tapi suka...senang kenal melalui blog ni..gud..gud..

    BalasPadam
  3. Tahniah bro! Selamat berblog dan selamat melukis!!

    Bak kata Ruby sehari 30 komik!!

    BalasPadam
  4. Yeaaa... no more bli komik... nak baca sini jer... tiap hari update k... tak update aku sumpah ko... hahahah... ehhh... mcm mana nak folo ni...

    BalasPadam
  5. Satu komik setiap hari...chaiyok2

    BalasPadam
  6. best laaah.. pandai melukis.. kalau aku lukis gambar Ben, ntah ape yang jadi.. hehehee

    BalasPadam
  7. Selamat berbloging..comel kartun tu

    BalasPadam
  8. selamat berblogging.. :)

    p/s : mane button follow kaler biru tu..nak follow blog nie.. nak tgk update hari2.. :) hihihi

    BalasPadam
  9. Alolo...comel giler kartun tu

    BalasPadam
  10. Wahhh cantiknyerr lukisan Awi...
    Selamat berblogging ya ...
    Dah FOLLOW +G ..
    Tapi takleh nak FOLLOW blog sebab takder butang FOLLOW ..
    Butang FOLLOW please ...
    Happy Blogging Ya Awie ...All The Best !!!

    BalasPadam
  11. wahhhhhhh...hensemnyaaaa blogggg!!! congrats Awi!!

    BalasPadam
  12. Follow u, jom lepak blog kite jugak! congrats, selamat berbelog yea...

    BalasPadam
  13. mia datang jenguk sini.... wahhh... best2... salam kenal ya...

    BalasPadam
  14. Hihihi... blom setting btol2.. baru nk kenal2 semua ni.. kikiki

    BalasPadam
  15. Awi! Cun blog!!! Teruskan ye. Walaupun xbertegur sgt dlm Whatsapp KBBA.. will alwaysa support you. Keep it up!!!!

    BalasPadam
  16. Selamat datang ke dunia BLOG .. :)

    BalasPadam
  17. gud job bro... cinta lama jangan dikenang... hahahah

    BalasPadam
  18. Huyoooo ... hai nama saya qasehh

    BalasPadam
  19. Hai nama saya azmi aka papablogger aka amengs... Hahaha

    BalasPadam
  20. welcom to the blog awi !!..
    wah..kemain sekang ye..dah ada blog..untung la abg ben jagi sifu blog..
    jeloz haku..haha :)

    BalasPadam