KBBA9

Isnin, 28 Julai 2014

Dah Raya la..

As Salam... selamat hari raya! Sorry tak dapat nak update sangat.. lagi berapa hari nak raya tiba-tiba laptop buat hal! Tak boleh nak on dah..banyak gak la story aku kumpul nak letak kat dalam blog ni tapi..heheheh.. haih tak pe lah..

Haa.. memandangkan dah raya ni...aku nak share sikit satu penyakit yang aku ada sejak kecik lagi. Bila bangun awal pagi raya..aku mesti terlupa yang haritu dah Raya!..so aku mesti akan rasa kekok atau paling teruk pun akan terkejut manja giteww bila pergi dapur dan minum air sejuk kat dalam peti ais..aku rasa macam still bulan puasa lagi..hahaha..banyak kali la jadi kat aku...aku harap kali ni tak jadi macam tu lagi..ngee...


Apa-apa pun..selamat hari raya..maaf zahir batin.. minta maaf banyak-banyak kalo ada buat salah dan silap kat korang semua..elok-elok makan tu.. hati-hati memandu. Raya ni aku mungkin beraya kat p.d je..tapi raya ke 2 aku buat sesi "mencari raya" aku.. pegi merantau raya kat tumah saudara-mara dan kengkawan seorang diri..hehehe



5 ulasan:

  1. Cantik!!

    Salam Aidil Fitri!

    BalasPadam
  2. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer :)

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Raya awi,napa tak cakap meronda raya ,kalau tak bleh ajak singgah umah hehehehe

    BalasPadam
  4. selamat hari raya awii.. raya dah habis daa.. entry baruu pls? kekekkee

    BalasPadam